2661040014 Γκύλφορδ 4, Κέρκυρα liftcorfu@yahoo.gr

Lift Corfu
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων


 

Μελέτη & Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

Αν επιθυμείτε την εγκατάσταση ανελκυστήρα στο νέο σας χώρο, κοντά σας από την στιγμή της μελέτης και του σχεδιασμού, ως την υλοποίηση και εγκατάσταση αυτού.  βρίσκεται η εταιρία "Lift Corfu" και το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Οι τύποι των ανελκυστήρων χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Ηλεκτρομηχανικός με Μηχανοστάσιο

 

Εγκαθίσταται σε οποιονδήποτε τύπο κτιρίου, μεταλλικών κατασκευών, ακόμη και εντός ειδικών ή/και περιορισμένων χώρων, όπως ένα πλοίο.

Το μηχανοστάσιο τοποθετείται στο πάνω ή το κάτω μέρος του έργου, ανάλογα του χώρου που υπάρχει διαθέσιμος και τις αρχιτεκτονικής μελέτης.

Οι ανελκυστήρες αυτού του τύπου αποτελούν συστήματα μεταφοράς μεγάλων απαιτήσεων, δυνατοτήτων και ταχύτητας σε συνδιασμό με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Ηλεκτρομηχανικοί χωρίς Μηχανοστάσιο

 

Συνηθίζεται να εγκαθίσταται σε κτίρια με υψηλές απαιτήσεις μεταφοράς, μεγάλων διαδρομών, όπου η ταχύτητα είναι από τα σημαντικότερα ζητούμενα.

Ο κινητήριος μηχανισμός του βρίσκεται τοποθετημένος στο πάνω εσωτερικό μέρος του κλιμακοστασίου, ενώ ο πίνακας χειρισμού ελέγχου είναι ενσωματωμένος σε κάποιο χώρο παραπλεύρως.

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η υψηλή ταχύτητα, οι χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις λόγω χρήσης κινητήρα υψηλής απόδοσης PMSM χωρίς μειωτή και ο χαμηλός συντελεστής θορύβου λόγω της χαμηλής ταχύτητας περιστροφής.

Υδραυλικοί με Μηχανοστάσιο

 

Iδανική επιλογή για μικρές ή μεσαίου μεγέθους κατοικίες, καθώς επίσης και εργοστάσια και βιομηχανικές μονάδες με μικρές αποστάσεις μεταξύ των ορόφων.
 

Βασικά πλεονεκτήματα είναι η Εύκολη και Γρήγορη εγκατάσταση.
 

Η υδραυλική ισχύς χρησιμοποιείται σ'αυτούς τους ανελκυστήρες, η αντλία εντός της δεξαμενής λαδιού τροφοδοτεί το υδραυλικό υγρό στο πιστόνι του κυλίνδρου δίνοντας ώθηση στον ανελκυστήρα.

Οι συγκεκριμένοι ανελκυστήρες μπορούν να προσαρμοστούν και σε κτίρια με αυξημένες κυκλοφοριακές ανάγκες υπό την προϋπόθεση εγκατάστασης υδραυλικού συστήματος ελέγχου θερμοκρασίας.

Υδραυλικοί χωρίς Μηχανοστάσιο

 

Τέλος υπήρχει και η δυνατότητα του Υδραυλικού Ανελκυστήρα με δυνατότητα ο κινητήριος μηχανισμός τους να βρίσκεται εντός φρεατίου ή σε ειδικά διαμορφωμένο μεταλλικό ερμάριο προς αποφυγή χρήσης του μηχανοστασίου.


 

Συνεργαζόμενες εταιρείες:


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ. 2661040014 | Κιν.  6984461793, 6972822570
Email: liftcorfu@yahoo.gr